середа, 12 квітня 2017 08:52

Дівчина зворушила мережу кумедною подякою батькові

Автор: Facebook
  Дівчина зворушливо подякувала своєму батькові
Дівчина зворушливо подякувала своєму батькові

Тіана Шихан написала відкритий лист-подяку своєму батькові. Чоловік виховав її один: деякі спогади викликають у дівчини веселу ностальгію.

Нещодавно Тіана стояла біля полиці з кремами для гоління і почула розмову матері і доньки: жінка пояснювала їй, як правильно обрати бритву.

"Я відчула, ніби мене легенько вдарили в живіт. Я завжди відчуваю щось подібне, коли чую такі розмови мам і їх доньок. Нічого не можу з собою вдіяти. Ви могли подумати, що 14 років без мами змушують мене відчувати смуток або ревнощі, але це не так.

Цього разу я навіть не могла не хіхікнути, згадавши, як сама пережила цей момент із моїм батьком. Це було того літа, коли померла мама. Я поїхала в табір, інші дівчата почали мене дражнити через волохаті ноги.

Автор: Facebook
  Дівчина зворушливо подякувала своєму батькові
Дівчина зворушливо подякувала своєму батькові

Я пам'ятаю, як підійшла до батька і, ніяковіючи, попросила його про допомогу. Він впорався, як чемпіон! На мить опустив голову, потім вимкнув телевізор, відвів мене до ванної, дав нове лезо для бритви, крем і навчив мене голити ноги.

Батьки-одинаки заслуговують величезної поваги. У моєму дитинстві жодного разу не було ситуацій, коли мені здавалося, що мені чогось не вистачає. Тато так добре справлявся з роллю не лише батька, а й матері, що моє дитинство було абсолютно нормальним. Жодного разу у мене не виникло думки, що життя мене чимось обділило.

Тато впорався з усім: місячними, голінням, розбитим серцем, злими подружками

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу підкорили чоловіки, які шалено люблять своїх доньок

Тато, я знаю, що нечасто дякувала тобі, тому нині кажу це привселюдно. Спасибі, що ти не побоявся замінити мені матір. Спасибі, що ніколи не переймався, роблячи те, що мав робити, і не змушував мене соромитися, коли я просила про допомогу. Рости без матері - очевидно, цього не хоче ніхто, але дорослішання з тобою було прекрасним. Я люблю тебе, тато!".

Автор: Facebook
  Дівчина зворушливо подякувала своєму батькові
Дівчина зворушливо подякувала своєму батькові

Видання The Scene опублікувало зворушливий ролик, який із перших секунд підкорив користувачів мережі. Героями відео стали семеро чоловіків і їх доньки. На відео татусі мотивують своїх дітей. Закликають їх бути сильними і впевненими в собі.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина зворушила мережу кумедною подякою батькові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути