Ексклюзиви
понеділок, 23 грудня 2013 16:38

Як правильно вказати дитині на її помилки?

Як правильно вказати дитині на її помилки?
Фото: svit24.net

Співак Олександр Тищенко ніколи не бив свого сина і радить усім батькам брати з нього приклад. Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua під час інтерв'ю.

"Коли Сашко робив якісь дурниці, я йому казав: "Ти вже такий дорослий. Не розумію, як ти міг таке зробити?". Це виглядало дивно, бо синові тоді було лише 5 років. Але такі розмови завжди були ефективними. Сашко ще малим вважав себе дорослим і знав, що має думати перед кожним своїм вчинком. Лише раз підняв руку на сина. Коли йому було 7 років, після школи зайшов у гості до однокласника, а нас не попередив. У нас істерика почалася, викликали міліцію. За якийсь час знайшов його у сусідньому дворі. Він із тим однокласником в пісочниці грався. Пригнав додому і сказав, щоб знімав штани. Взяв ременю і один раз легенько його вдарив. Сашко повернувся до мене і сказав: "Папа, мне больно". Розплакався разом з ним. Після того навіть не пробував підняти на сина руку", - розповів Олександр Тищенко.

"Сашко гарно вчився у школі, з червоним дипломом закінчив інститут. У 17 років він почав працювати, а у 20 купив собі джип", - додав він.

Олександр Тищенко також розповів, що манеру виховання дітей перейняв у свого батька.

"В дитинстві я любив бігати і гратися з друзями. Бувало і таке, що щось недоучував і отримував погані оцінки. Батько мене ніколи за це не карав. Гукав мене до себе, садив собі на коліна і казав: "Синок, ти знаєш, я оце думаю, як ти так можеш жити? Ти ж доросла людина, вже 9 років. Та я в твоєму віці вже корів пас, а ти чим займаєшся?". Після кожному такої розмови я думав: "Боже, так я вже такий дорослий. Перестану дурниці робить і починаю вчити уроки", - поділився він.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно вказати дитині на її помилки? ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути