понеділок, 04 березня 2019 05:28

Як поєднати кар'єру і народження дитини

Як поєднати кар'єру і народження дитини
Дитина - кар'єрі не завада

Для того, щоб дитина не була завадою для кар'єри потрібно мати такі риси характеру як багатозадачність, організованість та цілеспрямованість.
Коли жінка доглядає дитину, має багато роботи: встигнути її заспокоїти, нагодувати, навчити, потрібно приділити час і собі.
Ці навички допомагають і на роботі. Це вміння правильно планувати час. Чоловіки або бездітні жінки не володіють цим навиком.
Мами, для яких важлива кар'єра, не ухиляються від роботи, а стараються зробити все швидше, щоб встигнути до дитини, розповідає ukr.media.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як дізнатися, що вам зраджують - 7 ознак

У молодої мами є мотивація: це її дитина і краще життя для нього - жінка з дитиною завжди мотивована добре працювати і багато заробляти, виходячи з власних заслуг.

Фахівці стверджують, що від матері багато в чому залежить, чи буде дитина згодом розглядати роботу тільки як джерело засобів до існування. Якщо у підлітковому віці діти зберігають теплі і тісні відносини з матір'ю, згодом вони з меншою ймовірністю сприймають роботу так прагматично, вони хочуть від неї чогось більшого, ніж просто зарплата.

Зараз ви читаєте новину «Як поєднати кар'єру і народження дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути