субота, 30 березня 2019 05:28

Як організувати сімейний відпочинок

Як організувати сімейний відпочинок
Потрібно планувати продуктивні вихідні

На вихідних можна влаштувати похід, сімейну вечерю, настільні ігри або день здоров'я.

Якщо набридли поїздки на дачу, варто піти в похід. Потрібно придумати цікавий маршрут. Головне не забути карту, компас, їжу для привалу і фотоаппарат.

Відпочинок проведений з користю – коли вся сім'я разом. Підготуйте сімейну вечерю. Важливо готувати гуртом та красиво подати страви.

Якщо маєте дітей – побудуйте з ними фортецю з меблів і ковдр. Згадаєте себе маленьким і діти отримають масу задоволення. Підключіть фантазію, зробіть замок з лабіринтами і затишними кімнатками.

Якщо руки давно не доходили до прибирання, можна зробити затишок у домі. Для цього зробіть перестановку, змайструєте що-небудь своїми руками для прикраси будинку, змініть штори. Головне, щоб брали участь всі члени сім'ї, радить ogo.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого зазвичай не хочуть розповідати чоловіки

Додати до інтер'єру дому можна тематичні фото. Зробіть на вихідних фотосесію, ці знімки прикрасять альбом та стіни в будинку.

Зараз безліч настільних ігор. Придумайте смачні напої і закуски під час ігор, зробитіть призи переможцям своїми руками.

День здоров'я підійде всім. Почати день варто із зарядки, їсти тільки корисні страви, дихати свіжим повітрям. Можна зробити домашній салон краси. З донькою зайнятися макіяжем і зачіскою, з татом - масажем.

Фахівці радять планувати свої вихідні протягом тижня. Це потрібно продумати до хвилини та записати все у блокнот, щоб не витрачати час на питання чим зайнятися. В цей список варто внести рутинні справи і бажано їх ставити перед подіями, що принесуть вам задоволення.

Зараз ви читаєте новину «Як організувати сімейний відпочинок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути