вівторок, 26 березня 2019 17:23

Усі сили – на Люксембург

За нинішнього регламенту відбір на Євро-2020 команді України легше виграти, ніж програти. При всіх проблемах українці зобов'язані перемагати Люксембург, Литву та Сербію. Перших двох – через вищий рівень наших футболістів, а Сербію через те, що вона підтримує Росію. Можна, звісно, перемогти і португальців – удачу ніхто не скасовував. І досвід є – сенсаційний виграш України в Португалії восени 1996 року в Києві.

 

Та як на мене, все вирішуватимуть матчі не з Португалією, а з Люксембургом та іншими командами нашої групи. Ключ до успіху у відборі – перемоги над усіма, хто "нижче". Саме на це мали налаштовувати українців разом із приліпленим до них сивочолим бразильцем тренери національної команди. Подібне завдання цілком до снаги новому поколінню українських футболістів, яке гучно стукає у двері команди. Разом із досвідченими партнерами із цієї молоді реально створити команду, за яку не буде соромно.

Щодо першої гри з Португалією, то ця команда навряд чи сильніша за "Челсі", з яким щойно грали динамівські "збірники". Саме навколо них варто було будувати дії команди, аби зіграти в Лісабоні на належному рівні й отримати впевненість у власних силах. Якщо простіше – з Португалією наші гратимуть за престиж, а ось із Люксембургом – за конкретні турнірні пункти, без яких той престиж нам буде ні до чого.

І останнє. Хочеться, аби "квота вихованців "Шахтаря" в націо­нальній команді, за якою їх у складі має бути не менш як половина і про яку так багато говорять київські вболівальники, виявилася вигадкою. Бо я думаю, що Андрій Шевченко собі не ворог

Зараз ви читаєте новину «Усі сили – на Люксембург». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути