пʼятниця, 15 червня 2012 00:30

Двірники скаржаться на вболівальників і збільшення сміття у центрі Києва

Двірники скаржаться на вболівальників і збільшення сміття у центрі Києва

Прибиральникам центральних вулиць столиці доводиться працювати в десять разів більше.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла прибиральниця Тетяна Мельник.

"Під час Євро працюємо в десять разів більше. Смітники стоять, але більшість вболівальників викидають сміття прямо собі під ноги. Працюємо без передишки. Прибрали одну ділянку, як треба на іншу бігти. Там купи сміття вже нас чекають", - сказала вона.

Вчора ввечері Тетяна разом з подругою сиділи на лавці навпроти готелю "Хрещатик". Чекали, доки працівники ЖЕКу спиляють сухе гілля на каштані.

"До Євро не встигли, бо тоді завал із роботою був. Травень був дуже важким: саджали дерева, висаджували квіти, пололи клумби, драяли Майдан. Працювали з самого ранку до пізнього вечора, навіть присісти не могли. Але так всього і не встигли зробити. Тепер надолужуємо. Оце вони спиляють гілля, а ми його прибирати будемо", - пояснила прибиральниця.

Вона також пожалілася, що нових прибиральників на роботу не брали.

"За такі гроші до них ніхто не піде працювати. Роботи багато, а гроші малі платять. Нам за понаднормову роботу обіцяли якусь надбавку. Скільки доплачуватимуть, не казали", - зазначила Мельник.

"Найбільше роботи маємо ввечері, коли починають показувати матчі. Коли Україна грала зі Швецією, працювали до самого ранку. Найбільше сміття було під стадіоном, по вулицях Хрещатик, Лесі України та Івана Франка. Все підмели, сміття повиносили. Через півгодини повертаємося і вже не видно, що ми прибирали. Ніколи не бачила стільки стаканів з-під пива. Здається, вболівальник приїхали не на футбол дивитися, а змагатися, хто вип'є найбільше", - сказала жінка.

Зараз ви читаєте новину «Двірники скаржаться на вболівальників і збільшення сміття у центрі Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути