вівторок, 12 червня 2012 21:13

Чехія обіграла Грецію за п'ять хвилин

Чехія обіграла Грецію за п'ять хвилин
Фото: football.ya1.ru

Збірна Чехії реабілітувалася перед своїми вболівальниками за ганебну поразку від россіян, обігравши збірну Греції з рахунком 2:1 в першому матчі другого туру групи А.

Перший м'яч чехі забили вже на 3-й хвилині гри зусиллями Йірачека, який вийшов один на один з голкіпером греків Халкіасом. Всього дві хвилини знадобилося чеській збірній, щоб подвоїти рахунок - Піларж замкнув передачу зправа Гебреселассі.

Греки наприкінці першого тайма також забили, але з офсайду. Втім, вже у другому скоротили розрив у рахунку після грубої помилки голкіпера Петера Чеха, який не втримав м'яча після передачі у штрафний. Але на більше команду Греції не вистачило.

Греція - Чехія - 1:2

Голи: Йірачек (3), Піларж (5), Гекас (51)

Греція:  Халкіас, ( Сіфакіс, '23), Торосідіс,  Манніатіс, Кірьякос Пападопулос, Холебас, Карагуніс,  Кацураніс, Самарас,  Салпінгідіс, Фортуніс, (Мітроглу, '71), Фотакіс, ( Гекас, '46)

Чехія: Чех, Лімберскі, Кадлець,  Гебреселассі, Сівок,  Коларж, (Райторал, '89),  Піларж, Йірачек,  Хюбшман,  Плашил,  Барош, (Пекхарт, '64)

Зараз ви читаєте новину «Чехія обіграла Грецію за п'ять хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути