пʼятниця, 15 червня 2012 12:08

"Збірна Англії — дуже нудна команда" - шведи та англійці потренувалися на "Олімпійському"
15

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Тренування збірної Швеції

Національні збірні Швеції та Англії потренувалися на полі "Олімпійського" напередодні матчу другого туру групового етапу Євро-2012. Поєдинок пройде сьогодні о 21:45.

Першими тренування провели шведи. Головна новина — лідер і капітан команди Златан Ібрагімович вийшов на поле без пов'язки на нозі. Нападник займався на рівні з усіма. Скандинави перебували у хорошому гуморі. Схоже, вони вже відійшли від поразки у стартовому матчі Євро від України. Матч з Англією для них, як останній бій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Переможемо Англію 3:1" - збірній Швеції аплодували стоячи

Після збірної Швеції на "Олімпійському" потренувалися англійці. Команда Роя Ходжсона працювала практично без м'яча. Принаймні за 15 хвилин відведених для журналістів футболісти займалися біговими вправами. Голкіпери працювали окремо — ловили м'ячі. Лише коли пресу попросили залишити трибуну Ходжсон зібрав команду у коло і розповів план тренування.

На тренуванні англійців був помічений екс-голкіпер збірної Девід Джеймс. 41-річний воротар "Брістоль Сіті" працює експертом на одному з каналів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нам було боляче після поразки від України — наставник збірної Швеції

"Збірна Англії — дуже нудна команда, - розповідає бразильський журналіст, який живе і працює у Швеції. - На ЧС-2010 атмосфера у таборі збірної Північної Кореї була цікавішою за атмосферу у розташуванні англійців. Футболісти ведуть себе дуже по-зірковому, не зупиняються у мікс-зоні, не спілкуються з журналістами. У ПАР на прес-конференції збірної завжди відправляли якогось резервного футболіста, причому постійно одного і того самому. Він був нікому не цікавий. Деякий час я працював у Лондоні. Після того зненавидів англійський футбол".

Запитую, що він думає про Златана Ібрагімовича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мені подобається нова зачіска Вороніна — Джеррард

"Він змінився. Став простішим, вже не такий зірковий як раніше. Тепер він зупиняється у мікс-зоні, говорить із журналістами. Раніше міг дивитися зверхньо чи ігнорувати питання, які йому не подобалися."

Нагадаємо, що сьогодні у Донецьку збірна України зіграє з Францією. Початок матчу о 19:00.

Зараз ви читаєте новину «"Збірна Англії — дуже нудна команда" - шведи та англійці потренувалися на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути