пʼятниця, 08 червня 2012 17:35

Кріштіану Роналду сподобався львівський коровай
11

Фото: ФОТО: Павло ПАЛАМАРЧУК

8 червня до Львова прибули футбольні збірні Німеччини та Португалії. Міські та обласні чиновники зустрічали обидві збірні у старому аеропорту міста.

Спеціально для цієї події було спечено два короваї вагою в 2,5 кілограми. Дарували їх три дівчини у національних галицьких одностроях.

Першою прилетіла збірна Німеччини. Наставник футболістів Йоахім Льов перший ступив на українську землю. Дівчата подарували йому коровай, який він забрав із собою.

Після цього футболісти зразу посідали у спеціальний автобус марки "Хюндай" і надписом англійськими літерами "Німечинна".

Через півгодини в аеропорту приземлився літак збірної Португалії. Цього разу коровай вручали футбольній зірці Кріштіану Роналду. Він одразу відломив шматок і з'їв.

Так само зробило ще кілька футболістів. По дорозі до автобуса, перемовляючись, вони піднімали великий палець вгору. Так вони демонстрували те, що коровай їм сподобався.

Біля аеропорту жодних фанів не було. Тож футболісти швидко поїхали у готель. Вони поселилися в львівських готелях "Дністер" та "Нобіліс". Сьогодні у них відбудеться тренування у Львові. А завтра ці збірні зіграють матч на стадіоні "Арена Львів".

 

Зараз ви читаєте новину «Кріштіану Роналду сподобався львівський коровай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути