Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2018 16:45

Землю накриють магнітні бурі

Завтра, 24 липня, на Землі почнуться магнітні бурі.

Магнітна буря першого рівня G1 за п'ятибальною шкалою розпочнеться о 6 ранку за київським часом, повідомляють в астрономії Сонця ФІАН.

Магнітне поле залишатиметься збудженим до полудня.

У метеозалежних людей може з'явитися головний біль і мігрені. Зокрема, можливі такі симптоми як прискорене серцебиття, перепади тиску, знижений тонус, безсоння.

У дні магнітних коливань варто утриматися від фізичних навантажень. Слід виключити з раціону важку їжу, алкоголь і нікотин. Замість кави краще пити зелений чай. При безсонні фахівці радять пити трав'яні настої, наприклад, евкаліпту, меліси, валеріани або соку алое. Метеозалежним краще мати під рукою ліки "екстреного реагування".

Автор: unian
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі порадили, як пережити різкі перепади температури

Радять уникати стресових ситуацій, емоційних і фізичних навантажень. Рекомендують більше відпочивати і зберігати спокій.

Потужні магнітні бурі, які почалися 29 червня, промучили українців більше тижня та закінчилися 7 липня. У цей період нездужання відчували, насамперед, метеозалежні люди, кажуть медики.

Зараз ви читаєте новину «Землю накриють магнітні бурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути