понеділок, 05 квітня 2021 09:38

Xiaomi презентувала 5-дюймову електронну книжку

Xiaomi презентувала 5-дюймову електронну книжку
Xiaomi презентувала 5-дюймову електронну книгу фото: Gizmochina

Китайська компанія Xiaomi презентувала нову мініатюрну електронну книжку InkPalm 5. Її вартість становитиме $90 - майже 2,5 тис. грн.

Електронна книжка оснащена 5,2-дюймовим екраном роздільною здатністю 1280x720 пікселів і щільністю 284 пікселів на дюйм. Пристрій важить 115 г і завтовшки 6,9 мм, інформує Gazmochina.

Пристрій має скло з високим коефіцієнтом пропускання, яке значно покращує чутливість при дотику до екрана. Логотип в нижній частині екрана - це сенсорна клавіша, яка підтримує настройки операцій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціну на iPhone 12 Pro рекордно зменшили

Пристрій також підтримує 24-рівневе регулювання температури світла для читання з двома кольорами. Це зазвичай доступно тільки на флагманських електронних книжках.

InkPalm 5 має 1 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої флеш-пам'яті. Усередині встановлений акумулятор ємністю 1400 мА • год.

Гаджет працює під управлінням операційної системи Android 8.1. Він підтримує установку сторонніх додатків, а також імпорт електронних книг.

Американська компанія Apple оновить функції розумного голосового помічника Siri. Компанія хоче дозволити користувачам вибирати голос за замовчуванням.

Зараз ви читаєте новину «Xiaomi презентувала 5-дюймову електронну книжку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути