вівторок, 15 вересня 2020 17:22

Xiaomi і Philips створили розумну лампу, якою можна керувати з телефону

Xiaomi і Philips створили розумну лампу, якою можна керувати з телефону
Xiaomi і Philips створили розумну лампу


Минулого тижня компанія Xiaomi і Philips презентувала спільну продукції- дві світлодіодні лампи. Управління приладом здійснюється через програму на телефоні. з можливістю створення автоматизованих сценаріїв взаємодії з іншими інтелектуальними приладами.

Повна назва техніки поєднала абревіатуру компаній власників, а саме стельовий світильник Xiaomi Mijia Philips Ceiling Light, світлодіодного типу.
Існує два варіанти світильника: прямокутний, круглий.

Перша модель має розміри 998x678x104 мм при вазі 6,6 кг. Його потужність становить 80 Вт при силі струму в 0,5 А
Розміри другої моделі складає 499x54 мм при вазі 1,6 кг, а потужність – 33 Вт при такій ж силі струму, повідомляє Xiaomiadictos.
Серед особливостей пристрою - бездротове підключення по Wi-Fi 802.11n і Bluetooth 4.2 BLE. Це дозволяє керувати ними зі смартфона. Через мобільний додаток Xiaomi можна змінювати температуру, регулювати яскравість і м'якість світла. Також лампа оснащена функцією нічного режиму, при якому яскравість становитиме всього 2кд, що має забезпечувати достатню освітленість приміщення не на шкоду сну.
Світильник Xiaomi Mijia Philips Ceiling Light вже надійшов у продаж в Китаї за ціною 1630 гривень за круглий варіант і 5 340 гривень– за прямокутний. В Україні світильник можна придбати на офіційному сайті компанії виробника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Neuralink представила робота для вживлення мікрочипів у мозок


Компанія Xiaomi анонсувала в Китаї модифікацію бюджетного смартфона Redmi 9A. Новинка отримала 4 ГБ оперативної пам'яті і накопичувач об'ємом в 128 ГБ.

Зараз ви читаєте новину «Xiaomi і Philips створили розумну лампу, якою можна керувати з телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути