четвер, 12 січня 2017 12:39

Встановили, які чоловіки помирають раніше

Встановили, які чоловіки помирають раніше

На тривалість життя впливають емоції. Британські науковці найбільш небезпечними для здоров'я назвали гнів і злість.

Чоловіки, які часто зляться і кричать, живуть на кілька років менше, ніж спокійні та врівноважені. Про це інформує headinsider.

Причин цьому феномену кілька, кажуть вчені. У таких представників сільної статі значно вищий рівень стресу. Стреси знижують імунітет. Неспокійний характер також є причиною інсульту та інфаркту. Через палкий темперамент чоловіки частіше мають шкідливі звички. Куріння та алкоголь провокують рак і захворювання серцево-судинної системи.

70 % чоловіків, які не дожили до 70 років, мали захворювання серцево-судинної системи. 30% представників сильної статі мали шкідливі звички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кар'єрне зростання шкодить здоров'ю

Життя чоловіка більше схильне до ризиків, вважають німецькі медики. Це спостерігається вже на самому початку, повідомляє argonet. На 100 ембріонів жіночої статі припадає 120-130 чоловічих. Однак, у віці 65 років - жінки становлять 60,5%.

Чоловіки в повсякденному житті частіше потрапляють в аварії, наражаються на небезпеку на роботі чи вчиняють самогубства. Ризик також збільшується через нездоровий та більш безрозсудний спосіб життя.

За словами американського геронтолога з університету Південної Каліфорнії Ейлін Кріммінса, природа цього феномену поки невідома. Можливо, справа в генетичній схильності, пише rg.ru.

Вчені Каліфорнійського університету в Лос-Анджелесі встановили, що старіння людини починається в 39 років.
Зараз ви читаєте новину «Встановили, які чоловіки помирають раніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути