середа, 06 червня 2018 07:25

Встановили, хто частіше намагається врятувати шлюб після зради

Встановили, хто частіше намагається врятувати шлюб після зради
Чоловіки частіше за жінок подають на розлучення. Фото: budukursi

Жінки частіше намагаються врятувати шлюб після зради партнера. З 1996-го кількість жінок, які клопочуть про розлучення, скоротилася на 43%.

Натомість кількість чоловіків, які подають на розлучення після зради, збільшилася на третину, пише independent.

Кожен п'ятий дорослий англієць обманює свого партнера. Такі результати дослідження британського Управління національної статистики.

"У жінок основним фактором збереження стосунків є бажання залишатися в шлюбі заради своїх дітей. Як тільки діти стають дорослими і покидають дім, таких сім'ях розлучаються", - каже адвокат сімейного права Еллен Уолкер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що заважає отримати задоволення у ліжку

Психолог Зал Браун провів дослідження поведінкових моделей, які можуть призвести до розлучення. Виявилося, що майже третина розлучень відбувається, коли чоловіки і жінки прощають минулі провини. Утім з часом такі стосунки сходять нанівець.

Чоловікам і жінкам не вистачає у сексі тривалої прелюдії. Попередні ласки опинилися на першому місці у списку речей, які хотіли б змінити представники обох статей. Дослідження провів медичний центр BodyLogicMD. Опитали 1 тис. респондентів.

Зараз ви читаєте новину «Встановили, хто частіше намагається врятувати шлюб після зради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути