Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2020 17:43

Відсутність гарнітури позначилася на ціні — експерт поділився враженням про iPhone 12

Відсутність гарнітури позначилася на ціні — експерт поділився враженням про  iPhone 12
Враження про новий iPhone 12 від експерта. Фото: ixbt

Позавчора компанія Apple презентувала нову лінійку смартфонів iPhone 12. Їх випустили 4 моделі: iPhone 12 Mini, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro та iPhone 12 Pro Max. Гаджети представлено в 5 кольорах - чорному, білому, червоному, зеленому, синьому.

"iPhone 12 — початок нової ери. Розробники прийняли сміливе рішення в дизайні. Вони загострили кути в смартфона та зменшили товщину, завдяки цьому телефоном стало зручніше користуватися. Особливість усіх смартфонів компанії Apple - якісна камера. Цей раз не виняток, нова версія смартфона отримала нічне бачення плюс нову систему LiDar, яка дає змогу створювати 3D-карту на місцевості. Ця функція справді вражає, — каже Gazeta.ua експерт з продукції Apple та власник магазину техніки Арсеній Богомол. — Якщо враховувати всі переваги iPhone 12, то його вартість досить прийнятна: iPhone — 699 доларів, а iPhone 12 Pro, звісно, дорожче — 999 доларів".

Під час презентації віцепрезидент розробки продукції Apple повідомив, що на iPhone 12 встановили найміцніше скло. Воно в 4 рази стійкіше до появи тріщин. Навіть якщо телефон випаде з кишені, це ніяк не має вплинути на його стан.

"Головною проблемою iPhone 12 залишиться крихкість. Так, нове скло, можливо, захищатиме краще від глибоких подряпин і випадкових падінь зі столу. Але чи врятує воно від падіння з метрової висоти на плитку або асфальт - велике питання", — продовжує експерт.

Apple уперше запустив мережу 5G на своїх смартфонах. Розробники iPhone перші випробують швидкісний зв'язок та інтернет.

"Але не в Україні! 5G-технологія необхідна для користувачів інтернету. Вона допоможе людям користуватися мережею в тих місцях, де зараз можна тільки мріяти про це. На вулиці або в лісі, в областях з такою швидкістю, як і Wi Fi, — це неймовірний прогрес. Сподіваюся, що заряд батареї витримає новий стандарт зв'язку. На жаль, Україна поки що не готова до 5G - найближчі пару років роботи в цьому напрямку не вестимуть. Тому не відомо, коли власники нових iPhone 12 зможуть застосувати телефон в Україні на 100 відсотків", — каже Арсеній Богомол.

Змінилася також і операційна система. Завдяки новому чипу A14 Bionic iPhone 12 працює швидше і підтримує будь-яку гру. Компанія Apple планує завоювати ігровий світ. Під час презентації вони повідомили, що планують випустити серію ігор, саме для продукції iPhone.

"Ігри від Apple — це цікаво, користувачі зможуть на повну застосовувати всі можливості і фішки програм iPhone. Розширені можливості інтерфейсу приваблять ігроманів. Це складе гідну конкуренцію на ринку ігор. Але сумніваюся, що Apple обійде ігрових "монстрів" на кшталт PUBG, Minecraft, Fortnite", — каже експерт із техніки.

Особливість нового смартфона в тому, що iPhone 12 заряджається бездротовою зарядкою, якої немає в комплекті приладу. Так само і навушників. Їх потрібно придбати окремо.

"Відсутність гарнітури й зарядного пристрою позитивно позначилося на ціні смартфона. Користувач тепер може самостійно підібрати потрібну деталь. Наприклад, власнику iPhone 12 для роботи потрібен 2 м кабель, швидша зарядка або навпаки бездротова зарядка. Бездротова зарядка MagSafe використовує магніти для автоматичного вирівнювання смартфона до зарядного пристрою для оптимального зарядкжання. Таке рішення є досить економним і зручним", — каже експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З надміцним склом і крутою камерою - презентували iPhone 12

28,3 млрд встановлень додатків зафіксували в Google Play минулого кварталу, що є новим рекордом. Для App Store ця цифра є втричі меншою, повідомляють в звіті Sensor Tower, передає ITC.

Зараз ви читаєте новину «Відсутність гарнітури позначилася на ціні — експерт поділився враженням про iPhone 12». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути