Ексклюзиви
пʼятниця, 09 жовтня 2020 12:19

Українські некеровані ракети успішно пройшли випробування: відео

Українські некеровані ракети успішно пройшли випробування: відео
Ракети можуть застосовуватися не тільки для комплектації авіації, а також у складі озброєння перспективних наземних платформ і навіть на десантно-штурмових катерах. Фото: ukroboronprom.com.ua

Державна акціонерна холдингова компанія "Артем" завершила випробування першої партії некерованих авіаційних ракет РС-80, виготовлених для потреб Міноборони.

Про це повідомили на сайті Укроборонпрому.

Вогневі випробування пройшли успішно, підтвердивши відповідність продукції технічним вимогам і високим стандартам якості. Наразі ракети готові до дострокової передачі замовнику. А в компанії очікують збільшення державного замовлення на цей вид боєприпасів.

PC-80 – некерований реактивний снаряд повітряного базування з кумулятивно-осколковою бойовою частиною. Призначений для ураження броньованих цілей, танків, бронетранспортерів, САУ, а також неброньованих наземних цілей, ракет, пускових установок, радіолокаційних станцій, літаків на стоянках, живої сили противника, фортифікаційних споруд та інших цілей. Ці ракети можуть застосовуватися не тільки для комплектації авіації, а також у складі озброєння перспективних наземних платформ і навіть на десантно-штурмових катерах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Укроборонпромі прокоментували звільнення Абромавічуса

Державний концерн "Укроборонпром" є стратегічним виробником озброєння та військової техніки в Україні. Концерн об'єднує понад 100 підприємств та заводів у основних стратегічних галузях оборонної промисловості держави.

Зараз ви читаєте новину «Українські некеровані ракети успішно пройшли випробування: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути