вівторок, 04 серпня 2020 14:05

Twitter можуть оштрафувати на $250 млн

Twitter можуть оштрафувати на $250 млн
Компанії загрожує штраф за введення користувачів в оману. Фото Twitter

У компанії Twitter заявили, що їм загрожує штраф у розмірі до $250 млн від влади США за використання телефонних номерів та електронних адрес для реклами.

Федеральна торгова комісія відправила в Twitter повідомлення 28 липня в зв'язку з порушенням наказу агентства від 2011 року. Про це повідомляє CNN бізнес.

Цей наказ вимагав, щоб Twitter підтримував програму безпеки, і забороняв компанії вводити користувачів в оману щодо ступеня її безпеки і конфіденційності. Зараз федеральна торгова комісія розслідує можливе неправомірне використання компанією Twitter особистої інформації користувачів для показу реклами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Twitter залишив "образливий" пост Трампа

В середині липня в Twitter-аккаунтах відомих людей з'явилися твіти з пропозицією "повернути кошти в подвійному розмірі" тим, хто протягом 30 хв переведе біткойни на вказаний гаманець. Жертви шахрайства встигли перевести зловмисникам 12 біткойнів, це понад $110 тис. Це зробив хакер-підліток.

Соцмережа Twitter твіт президента США Дональда Трампа позначила як "образливий". Трамп звернувся до протестувальників, що натякнули на створення у Вашингтоні автономної зони.

Зараз ви читаєте новину «Twitter можуть оштрафувати на $250 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути