вівторок, 09 січня 2018 07:25

Стартує реєстрація на пробне ЗНО

Стартує реєстрація на пробне ЗНО
Пробне ЗНО писатимуть 24 і 31 березня. Фото: yourdigitalsolution.com.au

Сьогодні, 9 січня, розпочинається реєстрація на пробне ЗНО. Вона триватиме до 31 січня.

Зареєструватись для участі можна на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти. Про це повідомляє УЦОЯО.

Для зареєстрованих учасників створять інформаційні сторінки. Там з'явиться інформація про час і місце проходження тестування.

Тестування з української мови та літератури відбудеться 24 березня. З історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької та французької мов - 31 березня.

Результати пробного ЗНО надішлють у персональні кабінети учасників. Результати з української мови оприлюднять 30 березня. З інших предметів - 6 квітня.

Участь у пробному тестуванні - платна. Вона залежить від регіону проживання. У Житомирській, Хмельницькій, Сумській, Полтавській, Вінницькій та Харківській областях пробне тестування коштуватиме 129 грн. У Донецькій та Луганській - 137 грн. У всіх інших областях та Києві - 132 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як наступного року складатимуть ЗНО з іноземних мов

Пробні тести з біології, географії, історії України, математики, фізики і хімії можуть бути перекладені кримськотатарською, молдовською, польською, російською, румунською та угорською мовами. Зазначити це можна під час реєстрації на тестування.

На пробному ЗНО учнів ознайомлять із процедурою проведення ЗНО, змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування. Завдання у формі тестів будуть максимально наближені до реального тестування.

Реєстрація осіб для участі в ЗНО триватиме з 6 лютого до 19 березня 2018 року. Саме ЗНО-2018 розпочнеться тестом з математики 22 травня. Основна сесія триватиме до 23 червня.

Зараз ви читаєте новину «Стартує реєстрація на пробне ЗНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути