вівторок, 29 вересня 2020 13:17

SpaceX відклала запуск Falcon 9

SpaceX відклала запуск Falcon 9
Cупутники системи глобального позиціонування третього покоління GPS повинні на орбіті замінити 32 старі супутники. Фото: Pixabay

Через погані погодні умови компанія SpaceX Ілона Маска відклала на середу запуск на орбіту ракети-носія Falcon 9.

Ракета має летіти з четвертим супутником системи глобального позиціонування третього покоління GPS III Space Vehicle 04, чиїм оператором є ВПС США, повідомила компанія у Twitter.

"Зараз націлені на середу, 30 вересня, для запуску Falcon 9 з GPS III Space Vehicle 04. Сподіваємося на покращення погоди в районі посадкової зони ракети", - зазначили у SpaceX.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На космічному полігоні Маска стався вибух: видовищне відео

Cупутники системи глобального позиціонування третього покоління GPS повинні на орбіті замінити 32 старі супутники, чиїм оператором є ВПС США. У грудні торік SpaceX запустила перший такий супутник.

Американський бізнесмен і винахідник Ілон Маск повідомив, що приблизно через тиждень має намір запустити прототип космічної ракети Starship, який розробляє його компанія SpaceX для польоту людини на Марс. Напередодні він уточнив, що політ ракети Starship відбудеться в атмосфері Землі на висоті 15 км.

Зараз ви читаєте новину «SpaceX відклала запуск Falcon 9». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути