Ексклюзиви
пʼятниця, 14 червня 2024 15:18

Що кажуть інсайдери про майбутню консоль PlayStation 6

Що кажуть інсайдери про майбутню консоль PlayStation 6
PlayStation 6 може вийти 2027 року. Фото: Pexels

З'являються чутки про ігрову консоль PlayStation 6.

Ймовірно, вона вийде 2027 року. Інформацію щодо цього взяли з офіційного судового документа Microsoft у рамках придбання Activision Blizzard, передає Digital Trends.

Там ідеться, що Sony буде мати ексклюзивний доступ до Call of Duty до 2027 року, а також, що Sony матиме особливий доступ до Call of Duty до моменту виходу наступного покоління консолі.

Ґрунтуючись на цінах попередніх моделей і передбачуваних характеристиках, PS 6 навряд буде коштувати менш ніж $500 доларів. Ціна може досягнути $600.

Точні характеристики PlayStation 6 невідомі. Деякі інсайди кажуть, що Sony має намір зробити свою нову консоль найпотужнішою на ринку. PlayStation 5 поступається у цьому плані Xbox Series X. Різниця проявляється не у кожній грі, часом консоль Microsoft демонструє кращу якість графіки та стабільнішу продуктивність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли на ринку з'являться нові консолі Xbox і PlayStation 6

Компанія Sony впевнена у виборі AMD як свого партнера для створення процесорів і не має планів щодо співпраці з Intel або Nvidia, кажуть джерела.

PS6 може отримати повноцінну підтримку роботи з трасуванням променів і трасуванням шляхів і просунуті можливості для роботи зі штучним інтелектом. Консоль обзаведеться більш сучасним SSD для мінімізації часу завантаження і збільшення загальної продуктивності.

Унікальною особливістю PS6 стане підтримка PlayStation Spectral Super Resolution. Вона дозволить запускати ігри або з роздільною здатністю 4K зі швидкістю 120 кадрів на секунду, або з роздільною здатністю 8K при 60 кадрах.

Зараз ви читаєте новину «Що кажуть інсайдери про майбутню консоль PlayStation 6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути