середа, 08 липня 2020 13:52

Samsung Galaxy Note20: коли представлять новий смартфон

Samsung Galaxy Note20: коли представлять новий смартфон
Новинки отримають ультразвуковий дисплейний сканер відбитків пальців, в залежності від версії три або чотири датчика в основній камері, а також нову версію фірмової оболонки One UI 2.5. Фото:pixabay

5 серпня на віртуальному заході Galaxy Unpacked 2020 компанія Samsung, можливо, представить смартфони Galaxy Note20 і Note20 Ultra.

Ймовірно, на заході офіційно представлять нові моделі Galaxy Buds від Samsung і розумний годинник наступного покоління Galaxy Watch, пише НВ.

В Samsung заявили, що планують розповісти про "новітню екосистему пристроїв Galaxy, створену для розширення можливостей вашого життя".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: IPhone зможе виконувати роль ключа для автомобіля: презентували оновлення iOS

Ходять чутки, що пристрої серії Galaxy Note 20 отримають 120-герцові Infinity-O AMOLED-дисплеї, процесор Snapdragon 865+ або Exynos 992 (залежно від регіону продажів), до 16 Гб оперативної пам'яті і до 512 Гб постійної.

Новинки отримають ультразвуковий дисплейний сканер відбитків пальців, залежно від версії 3 або 4 датчики в основній камері, а також нову версію фірмової оболонки One UI 2.5.

Деякі інсайдери повідомляють, що старт продажів новинки намічений на 21 серпня. Ця інформація повинна бути актуальною для Південної Кореї. Орієнтовна вартість звичайної версії Galaxy Note20 — €1249. Galaxy Note20 Ultra обійдеться в €1499.

На деяких версіях офіційного сайту Samsung з'явились рендери смартфону, який явно є моделлю лінійки Galaxy Note20. Фото на певний час розмістили на сторінці іншого смартфону - Galaxy Note8, в розділі, що пропонував познайомитися з наступним поколінням Galaxy Note.

Зараз ви читаєте новину «Samsung Galaxy Note20: коли представлять новий смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути