Ексклюзиви
пʼятниця, 16 серпня 2024 15:20

Realme представила найшвидшу у світі технологію зарядки для смартфонів: відео

Realme представила найшвидшу у світі технологію зарядки для смартфонів: відео
Realme представила найшвидшу у світі технологію зарядки для смартфонів. Фото: Pixabay

Китайська компанія Realme представила найшвидшу у світі технологію зарядки для смартфонів.

Вона дає змогу повністю зарядити пристрій менш ніж за п'ять хвилин. Про це пише NV.

Новинка під назвою 320W SuperSonic Charge була анонсована 14 серпня на заході Realme 828 Fanfest у Шеньчжені та є значним кроком вперед, як порівняти з попередніми рекордсменами.

Ця технологія, що має потужність 320 Вт, здатна зарядити смартфон на 26% за одну хвилину і на 50% менш ніж за дві хвилини. Повна зарядка пристрою з ємністю акумулятора 4420 мАг займає всього 4 хвилини і 30 секунд, що на 25 секунд швидше, ніж попереднє досягнення, встановлене компанією Redmi на початку 2023 року.

Технологія SuperSonic Charge працює за принципом одночасного заряджання кількох елементів акумулятора в одній батареї, що дає змогу значно прискорити процес, як порівняти з традиційними методами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий бренд анонсував найпотужнішу у світі зарядку для смартфонів

Для демонстрації Realme використовувала акумулятор із чотирма осередками, складеними в складну конструкцію, що дає змогу домогтися на 10% більшої місткості за менших розмірів.

Realme також представила компактний адаптер живлення, що отримав назву Pocket Cannon, зі щільністю потужності 3,3 Вт на кубічний сантиметр, що значно вище за попередні моделі. Адаптер підтримує заряджання інших пристроїв, як-от iPhone з портом USB-C, хоча й не на такій високій швидкості.

Крім того, адаптер оснащений двома портами USB-C, що дає змогу заряджати два пристрої одночасно з максимальною потужністю 150 Вт для смартфонів Realme і 65 Вт для ноутбуків.

Для підвищення безпеки Realme розробила трансформатор напруги AirGap, який захищає акумулятори від електричних несправностей і продовжує термін служби батареї. Цей трансформатор знижує напругу до 20 вольт, забезпечуючи ефективність заряджання на рівні 93%.

Таким чином, компанія Realme знову підняла планку у сфері технологій швидкої зарядки, пропонуючи споживачам неймовірну швидкість і безпеку.

Все більше власників смартфонів надають перевагу бездротовим зарядкам.

Це зручно, ефективно та й виглядає трохи футуристично. Та чи здатна бездротова зарядка повністю замінити свою дротову попередницю. Фахівці порталу Bibliotech порівняли дротову та бездротову зарядку.

Зараз ви читаєте новину «Realme представила найшвидшу у світі технологію зарядки для смартфонів: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути