Ексклюзиви
четвер, 06 липня 2023 15:47

П'ять характеристик, що виділяють iPhone 14 Pro Max серед інших моделей

Вибираючи смартфон, потрібно звертати увагу на камеру, продуктивність, кількість оперативної пам'яті, накопичувач, якість збірки, функціонал. Альтернативно можна довіритися якості Apple і звузити коло пошуку всього до кількох флагманів.

Автор: yabloki.ua
  Apple iPhone 14 Pro Max має головну перевагу - це привабливий строгий дизайн від Apple
Apple iPhone 14 Pro Max має головну перевагу - це привабливий строгий дизайн від Apple

Найпопулярніший смартфон 2023 року – Apple iPhone 14 Pro Max на сайті YABLUKA.ua. Ми зібрали головні характеристики, які визначають смартфон як техніку нового покоління.

Важливі характеристики iPhone 14 Pro Max

Головна перевага, що не належить до характеристик, це привабливий строгий дизайн від Apple. Статусний смартфон впізнаваний з першого погляду і відразу залишає приємні враження.

Характеристики теж вражають:

дисплей. Великий екран 6,7 дюйма з роздільною здатністю 2796х1290 – гарантія якісного зображення. Доповнюється картинка Super Retina XDR зі 120 Гц частотою кадрів, завдяки чому додатки та керування стає дуже плавними. Усе це разом із високою контрастністю та різкістю;

процесор. Встановлено новітній Apple A16 Bionic з 6 ядрами та 6 Гб ОЗП. Цього достатньо для повного розкриття процесора у важких іграх і ємних завданнях. Підходить для монтажу відео або обробки фото прямо зі смартфона;

камера. Основний блок на 4 камери 48+12+12+12+12 Мп і фронталка на 12 Мп. Є спалах, оптична стабілізація і потрійне наближення. Відео записувати можна в 4К UHD, але для цього краще взяти версії від 256 Гб і більше;

акумулятор на 4323 мА*год зі швидкою і безконтактною зарядкою. Потужність блоку в комплекті – 15 Вт, цього вистачить для 50% за приблизно 25-35 хвилин;

корпус. Головна перевага в стильному корпусі з металу і скла. Клас захисту – IP68, є біометрія для розпізнавання обличчя. Вага всього 240 грам і 4 доступних базових кольори кришки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко зарядити смартфон: п'ять порад

Смартфон підтримує 2 фізичні SIM-карти nano формату та встановлення e-SIM. Користувачам забезпечена остання ОС iOS 16 з усім новітнім функціоналом.

Альтернативні моделі, що заслужили увагу

iPhone 14. Трохи компактніший дисплей 6,1 дюйма з високою роздільною здатністю 2532х1170 має Super Retina XDR. Вбудована технологія захисного скла Ceramic Shield і процесор A15 Bionic на 6 ядер. Дві камери на 12+12 Мп і фронтальна на 12 Мп зі спалахом True Tone. Є оптична стабілізація і 3 варіанти наближення на х2, х3 або х5.

iPhone 13. Смартфон все ще затребуваний завдяки відмінним характеристикам навіть у 2023 році. Усередині процесор A15 Bionic на 6 ядер і 4 Гб оперативної пам'яті. Є основна камера на 12+12 Мп і фронтальна на 12 Мп з оптичною стабілізацією і цифровим наближенням до х5. Знімати відео можна в 4К роздільній здатності 4096х2160. Встановлено ємний акумулятор на 3265 мАг, що дасть змогу використовувати смартфон близько 7-8 годин в активному режимі.

iPhone 12. Ключова перевага — у доступній ціні та аналогічно іншим приємним характеристикам. Діагональ 6,1 дюйма, роздільна здатність 2532х1170 з класичним Super Retina XDR. Частота оновлення кадрів нижча — 60 Гц, але цього вистачить для більшості побутових і повсякденних завдань. Усередині процесор A14 на 6 ядер з частотою 2 3,1 ГГц і 4 1,8 ГГц. ОЗП 4 Гб.

Виробництво iPhone 15 почнеться раніше, ніж минулого року. У минулий різдвяний сезон їх було складно знайти у продажі. Apple хоче це виправити.

Очікується, що iPhone 15 буде мати новий 3 нм процесор A17 Bionic (Pro та Pro Max), тонку титанову рамку, перископічний телеоб'єктив з 5х-6х оптичним зумом у топовому варіанті.

Зараз ви читаєте новину «П'ять характеристик, що виділяють iPhone 14 Pro Max серед інших моделей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути