середа, 04 квітня 2018 16:48

Психолог назвала звички, які зміцнюють стосунки

Психолог назвала звички, які зміцнюють стосунки
Над стосунками потрібно працювати. Фото: klepkainfo.com

Секрет щасливих стосунків у спілкуванні між партнерами і стилі їхнього життя.

Позитивну психологію протягом 10 років вивчала американський психолог Сюзі Пілеггі Павелскі з Університету Пенсільванії, пише nv.ua.

Позитивна психологія здатна зміцнити стосунки і допомогти партнерам насолоджуватися одне одним.

"Партнерам потрібно сформувати звичку допомагати одне одному. У стосунках необхідно підтримувати здорову, гармонійну пристрасть. Також позитивно мислити, насолоджуватися життєвим досвідом, отриманим разом, а також стати силою одне одного", - каже психолог.

Партнерам потрібно дотримуватися правил у спілкуванні. Слід ділитися секретами, дитячими спогадами, планами на майбутнє. Крім того, у кожного з партнерів має бути власний простір. Також не можна бути конкурентами. Найголовніше - рухатися в одному напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали секрет щасливого шлюбу

"У житті не буває хеппі ендів. Тому стосунки також потребують тренуваннях і постійної роботі над ними. У важкі часи потрібно розуміти і поважати сильні сторони одне одного. Слід пам'ятати, що ваш партнер - унікальна особистість. Усвідомлення ваших відмінностей зблизить вас. Важливо знаходити добро одне в одному і прагнути усіма силами зберігати його", - каже Сюзі Пілеггі Павелскі.

Обидва партнери відчувають задоволення у ліжку, коли порівну виконують домашні обов'язки. Цьому сприяє моральне задоволення від того, що обов'язки розподілені справедливо, та кількість вільного часу.

Зараз ви читаєте новину «Психолог назвала звички, які зміцнюють стосунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути