Ексклюзиви
четвер, 19 листопада 2020 11:19

Почав роботу в 1990-х, а зараз хакер у Twitter

Почав роботу в 1990-х, а зараз хакер у Twitter
Пайтера Затка - голова служби безпеки Twitter Фото:knews.

Учора компанія Twitter представила Пайтера Затка головою служби безпеки компанії. Йому надали повноваження зміни в структуру та захистити Twitter, повідомляє NBC.

Пантер Затко підпорядкований генеральному директору компанії Джеку Дорсі. Хакер почне керувати функціями безпеки після перевірки. Вона триватиме впродовж 45-60 днів.

Пейкер Затко каже, що почав вже вивчати внутрішню будову сайту, слабкі місця, основи інформаційної безпеки та інжиніринг.

Нещодавно хакер контролював безпеку електронних платежів американської компанії Unicorn Stripe. До цього він працював над спеціальними проєктами в Google і керував видачею грантів на проєкти з кібербезпеки в Агенції перспективних досліджень і проєктів оборони Пентагону.

Кар'єра хакера розпочалася в 1990-х. Він проводив таємну роботу для державного підрядника і був одним із керівників Cult of the Dead Cow, хакерської групи, яка випустила інструменти для злому Windows.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple виплатить $113 млн компенсації за уповільнення роботи iPhone

У липні група молодих хакерів отримала доступ до внутрішніх інструментів Twitter. Вони зламали сторінку кандидата в президенти Джо Байдена, засновника Microsoft Білла Ґейтса та виконавчого директора Tesla Ілона Маска.

Зараз ви читаєте новину «Почав роботу в 1990-х, а зараз хакер у Twitter». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути