понеділок, 26 жовтня 2020 15:38

Перші проблеми з iPhone 12 Pro. Користувачі шоковані

Перші проблеми з iPhone 12 Pro. Користувачі шоковані
Виникли перші проблеми з iPhone 12 Pro Фото:hi-tech.mail.ru

Заднє скло iPhone 12 Pro тріснуло саме. Редактор товариства мобільних розробників XDA Developers Макс Вайнбах написав про цей інцидент на сторінці в Twitter.

"Мій телефон ніде не падав, я його не випускав з рук і не робив з ними взагалі нічого. Просто поклав на стіл екраном вниз, а коли взяв у руки знову, побачив, що скло навколо камери тріснуло. Завжди визнаю провину, якщо щось ламаю, але це був точно не я", - каже редактор Макс Вайнбах.

Проблему швидко вирішили. Сервісний центр Apple замінив пристрій. Поки що невідомо, чи це перший випадок тріщини. Можливо, проблема має масовий характер. За офіційними даними Apple, міцність при падінні лицьової частини iPhone 12 збільшена в 4 рази, а задній - у 2 рази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знадобиться кожному - у iPhone 12 виявили унікальну функцію

Для деяких користувачів iPhone 12 корпус смартфона виявився занадто гострим. Власники iPhone 12 скаржаться на малий час роботи без підзарядки, при цьому вони виявили факт швидкого відшарування фарби з корпусу.

Зараз ви читаєте новину «Перші проблеми з iPhone 12 Pro. Користувачі шоковані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути