вівторок, 20 вересня 2022 14:09

Партнер Apple випадково розсекретив два її неанонсовані гаджети

На сайті компанії Logitech у розділі сумісних з її стилусом Crayon пристроїв знайшли інформацію щодо двох іще неанонсованих гаджетів Apple.

Прем'єра очікується лише на жовтневій презентації, повідомляє портал 9to5Mac. Ідеться про 12,9-дюймовий iPad Pro шостого покоління та 11-дюймовий iPad Pro четвертого покоління.

Компанія Apple тісно співпрацює з Logitech над стилусом під брендом Crayon. Найбільший виробник девайсів для ПК, який раніше пішов з Росії, пропонує єдиний неоригінальний пристрій, який містить ті ж опції, що й аксесуар Apple Pencil.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні відкрили передзамовлення iPhone 14: скільки коштують телефони

Автор: скріншот
  Компанія Apple давно тісно співпрацює із Logitech
Компанія Apple давно тісно співпрацює із Logitech

Подробиць про нові планшети Apple на сайті немає. Є лише повідомлення, що "скоро вони надійдуть у продаж". Раніше купертинівці підтвердили, що реліз iPadOS 16.1 відбудеться в жовтні, тому презентацію нових iPad у наступному місяці можна вважати константою.

Комп'ютер чи смартфон легко можуть зламати хакери або встановити на них небезпечні програми. Зрозуміти, що це сталося з вашим пристроєм, можна за декількома ознаками.

У разі втрати ґаджета діяти потрібно якомога швидше, щоб зловмисники не встигли скористатися банківськими або конфіденційними даними. Інструкцію опублікувала кіберполіція.

Зараз ви читаєте новину «Партнер Apple випадково розсекретив два її неанонсовані гаджети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути