четвер, 09 липня 2020 10:47

Нову систему iOS показали на макеті iPhone 12

Нову систему iOS показали на макеті iPhone 12
Макети iPhone 12 виготовлені виробниками захисних чохлів на підставі даних витоків схем. Фото:pixabay

В інтернеті опублікували порівняльні фото, на яких фігурував макет майбутнього смартфона iPhone 12.

На YouTube-каналі Маркеса Браунлі з'явилося відео, що дозволяє з допомогою монтажу оцінити, як iOS 14 виглядатиме на iPhone 12, повідомляє портал ITC.ua.

У ролику можна бачити, як операційна система iOS 14 виглядає на смартфонах iPhone 12, використовуючи переваги більших компактних або дисплеїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Samsung Galaxy Note20: коли представлять новий смартфон

"Як очікується, цього року Apple випустить одразу 4 варіанти iPhone 12. На вибір користувачів будуть доступні 2і модифікації iPhone 12 з дисплеями діагоналлю 5,4 і 6,1 дюйма, а також 2 версії iPhone 12 Pro з 6,1-дюймовим та 6,7-дюймовими дисплеями. При цьому всі моделі отримають OLED дисплеї. Лінійка Pro додатково отримає сенсор LiDAR, який також використовується в планшеті iPad Pro модельного ряду 2020 року. З точки зору дизайну, новий iPhone 12 ближче до the iPhone 4, ніж до iPhone 5", - написали в повідомленні.

На відео можна побачити, що віджети краще виглядають на пристроях з більшими дисплеями. Макети iPhone 12 виготовлені виробниками захисних чохлів на підставі даних витоків схем. Таким чином, не можна говорити щодо повної точності, і розміри комерційних пристроїв можуть трохи відрізнятися. Дизайн смартфонів може відрізнятися і від нинішніх візуалізацій.

Компанія Apple в перший день конференції WWDC презентувала нове програмне забезпечення - iOS 14 і iPadOS 14. Оновлення містить безліч нових функцій і змін в дизайні.

Зараз ви читаєте новину «Нову систему iOS показали на макеті iPhone 12». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути