пʼятниця, 21 серпня 2020 12:01

Новий iPhone 12: Apple випадково показала дату виходу

Новий iPhone 12: Apple випадково показала дату виходу
Днями на офіційному YouTube-каналі нібито випадково засвітилася дата презентації iPhone 12. Фото: pixabay

Дата виходу iPhone 12 з'явилася на YouTube-каналі Apple, але публікацію видалили.

Користувачі зберегли скріншоти сторінки, але зазначена дата не збігається з попередніми планами компанії, пише "Новое время".

Цьогоріч карантин через пандемію вплинув на всі без винятку презентації нових гаджетів. Більшість із них довелося провести онлайн, деякі івенти змістилися із традиційних дат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Apple представила оновлену операційну систему

Така ж ситуація і з презентацією нового модельного ряду iPhone. Раніше в компанії повідомляли, що не встигають з виробництвом нових смартфонів і їх вихід доведеться відкласти. Аналітики також припускали, що вересневу презентацію Apple перенесуть як мінімум на кілька тижнів.

Днями на офіційному YouTube-каналі нібито випадково засвітилася дата презентації iPhone 12. Багато користувачів помітили, що в Apple запланували трансляцію на 10 вересня 2020-го, після чого видалили публікацію.

Торік компанія також представила лінійку iPhone 11 саме цього дня. Але в наближених до Apple експертів є сумніви, що 2020-го представники Купертіно встигнуть організувати презентацію до цього часу.

Компанія Apple планує в лютому 2021 року випустити доступнішу версію нового iPhone 12, який покажуть цієї осені. Оновлена версія смартфона буде розрахована на роботу виключно в 4G/LTE мережах, йдеться в новому звіті аналітиків компанії Wedbush Securities. Попередньо, коштуватиме iPhone 12 майже $800.

Зараз ви читаєте новину «Новий iPhone 12: Apple випадково показала дату виходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути