середа, 27 січня 2021 16:51

Коли з'явиться iPhone 13

Коли з'явиться iPhone 13
коли чекати новий iPhone 13

Компанія Apple відтермінувала випуск нового смартфону IPhone 13. Перші моделі на ринку можуть з'явитись у вересні 2022-го, однак поки що це лише чутки.

За інформацією інсайдерів, Apple перегляне дизайн і зменшить "чуб", у який вмонтована фронтальна камера. Завдяки цьому екран стане візуально більшим.

Процесор iPhone 13 буде 120 Гц. Висока частота оновлення екрану означає кращу чіткість, передачу кольорів і відтінків. Геймери також будуть задоволені. 8 Гб оперативної пам`яті дозволять запускати одразу кілька ігор. Крім того, за чутками, iPhone 13 матиме найефективніший акумулятор з коли-небудь зроблених Apple. Подейкують, батарея витримає до 2 днів без підзарядки.

Розробники пообіцяли поліпшити роботу камери в нічному режимі та встановити LiDаR. Це 3D-сенсор, лазерний вимірювач, який миттєво зможе визначити зріст людини, моніторити середовища в 3D-просторі, а також формувати зображення доповненої реальності.

У новому iPhone 13 вбудують одразу терабайт пам'яті. Отож, імовірно, користувачі майбутніх смартфонів зможуть відмовитись від хмарних сховищ.

Ціна нового iPhone 13 навіть за чутками поки що невідома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: YouTube, Zoom, Facebook - учені розповіли, як сервіси шкодять довкіллю

У США iPhone 12 презентували торік у жовтні. В Україні модель продають з листопада 2020-го. У середньому iPhone 12 коштує 29 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Коли з'явиться iPhone 13». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути