четвер, 15 жовтня 2020 15:48

Як вибрати смарт-телевізор і заощадити до 35% під час купівлі (PR)

Сьогодні складно уявити сучасний інтер'єр квартири без наявності в ній смарт-телевізора. Адже функціонал, яким володіє "розумний телевізор", перетворює його з пристрою для перегляду новин та улюбленого серіалу (звісно, у міксі з рекламними блоками) у повноцінний центр розваг для всієї родини.

  Топ-5 смарт-моделей з діагоналлю від 32 до 49 дюймів, рекомендовані FOXTROT.UA
Топ-5 смарт-моделей з діагоналлю від 32 до 49 дюймів, рекомендовані FOXTROT.UA

А оскільки асортимент таких телевізорів значно широкий, починаючи від розмірів і закінчуючи ціною, пропонуємо розглянути топ-5 смарт-моделей з діагоналлю від 32 до 49 дюймів, рекомендовані FOXTROT.UA.

HISENSE 32B6700HA

Цей бренд дуже стрімко "увірвався" на український ринок більше двох років тому і вже встиг завоювати широке коло шанувальників. Все тому, що Hisense робить наявні сучасні технології доступними за ціною і гідними за якістю. Одна з популярних і досить доступних за ціною моделей – HISENSE 32B6700HA на офіційному Google Android.

На 32-дюймовому екрані з роздільною здатністю зображення Full HD можна відтворювати будь-який контент: як з онлайн-додатків, так і з ноутбука, цифрової камери, планшета, ігрової консолі і зовнішнього накопичувача. Стильний і неймовірно яскравий, він ретельно аналізує вхідне зображення і сюжет, мінімізує шум і підвищує контурну різкість об'єктів, зробивши улюблені фільми і ТБ-шоу однаково насиченими і неймовірно реалістичними.

  Топ-5 смарт-моделей з діагоналлю від 32 до 49 дюймів, рекомендовані FOXTROT.UA
Топ-5 смарт-моделей з діагоналлю від 32 до 49 дюймів, рекомендовані FOXTROT.UA

HISENSE 43B6700PA

Модель все тієї ж серії, але з діагоналлю 43 дюйма, а значить – з ще більш широкими можливостями. HISENSE 43B6700PA так само працює на офіційному Андроїд, має роздільну здатність Full HD, яка відповідає за яскраві кольори, високий контраст, чіткі силуети і виразний ефект. Потужне звучання забезпечує формат DTS Studio Sound™ і кращі алгоритми 3D-обробки звуку. Управляти можливостями смарт-телевізора можна зі смартфона і голосом, а вбудований Wi-Fi відкриє широкий доступ до будь-яких інтернет-сервісів. Без реклами й іншого дратівного контенту. Його гідно оцінять геймери і кіномани.

SAMSUNG UE43TU8000UXUA

Якщо ж розглядаєте покупку 4K-телевізора, варто зупиниться на кількох моделях нижче. Одна з них – SAMSUNG UE43TU8000UXUA, який представляє нове покоління дисплеїв Crystal. Ця технологія оптимізує передачу кольору на рівні кожного пікселя, роблячи перегляд ще більш вражаючим з максимальним відображенням деталей. Як відзначають виробники, практично безрамковий дисплей, неймовірна чистота кольору і неймовірний контраст роблять зображення чи не "оживаючим".

Цікава "фішка" – наявність інтер'єрного режиму Ambient, який можна персоналізувати за особистими уподобаннями, щоб відтворити на екрані фактуру стіни або створений вами фотоколаж.

  Топ-5 смарт-моделей з діагоналлю від 32 до 49 дюймів, рекомендовані FOXTROT.UA
Топ-5 смарт-моделей з діагоналлю від 32 до 49 дюймів, рекомендовані FOXTROT.UA

LG 49UN71006LB

Стильний і технологічний з діагоналлю 49 дюймів він гарантує чітку деталізацію сцен і вражаючу якість перегляду. Бездоганне зображення з глибокою оптимізацією кольору забезпечує чотирьохядерний процесор 4K, реалістичність сюжетів відтворить FILMMAKER MODE™, а приголомшливий звук – мультиканальна аудіосистема Ultra Surround.

Стане кращою платформою для ігор з високою роздільною здатністю, оскільки на екрані LG UHD TV швидко і без затримок відтворюється будь-яка команда. За взаємодію з будь-якими сучасними гаджетами відповідає розумна платформа LG AI ThinQ.

SAMSUNG QE43Q60TAUXUA

Відмінна функціональна модель смарт-телевізора з повноцінною картинкою на екрані 43 дюйми. 100%-й обсяг кольору, точне промальовування відтінків та неймовірну реалістичність сцен забезпечить QLED. Процесор Quantum Processor Lite відповідає за виразність, динамічне управління кольором і бездоганну якість будь-якого контенту з ефектом повного занурення.

Розроблено на базі інтелектуальної платформи Smart Hub, яка відкриває шлях у світ будь-яких розваг, дозволивши моментально запускати ігри, фільми і додатки (Netflix, Samsung TV, YouTube і багато іншого). Ідеально впишеться в еко-систему "Розумний будинок" завдяки фірмовому додатку SmartThings, що дозволить об'єднати всі iOT-пристрої на екрані ТБ.

Детальніше про ці та безліч інших моделей техніки – на foxtrot.ua і в роздрібних магазинах Фокстрот. До 21 жовтня там діють знижки на телевізори до 35%*.

*Акція діє в мережі магазинів ТМ "Фокстрот" (крім АР Крим і тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях) і в інтернет-магазині foxtrot.ua з 8 по 21.10.2020 р
Зараз ви читаєте новину «Як вибрати смарт-телевізор і заощадити до 35% під час купівлі (PR)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути