понеділок, 19 лютого 2018 17:55

Дослідили, як потрібно вести себе на першому побаченні

Дослідили, як потрібно вести себе на першому побаченні
Щоб сподобатися панянкам, потрібно говорити багато компліментів. Фото: budmo.pp.ua

На першому побаченні не варто говорити про політику.

Такий результат дослідження європейського сайту знайомств Match. У ньому взяли участь 5 тис. самотніх чоловіків та жінок. Про це пише nv.ua.

54% піддослідних заявили, що політичні погляди партнера важливі для побудови стосунків. 23% опитаних висловили бажання говорити на політичні теми відразу після знайомства.

Щоб сподобатися панянкам, потрібно говорити багато компліментів. Так вважають 94% жінок. Крім того, 90% опитаних вважають, що чоловік мусить заплатити за вечерю.

Захопленість смартфоном та відповідь на повідомлення більшість представниць слабкої статі вважають неприйнятною поведінкою на першому побаченні. Таку думку вислови 90% жінок. Також панянкам не подобаються чоловіки, які спізнюються на перше побачення більш як на 15 хв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 речей, якими не можна жертвувати заради коханої людини

На побаченні 75% жінок і чоловіків охоче обмінюються інформацією про свою сторінку в соцмережі Facebook. Сторінку в Instagram показали лише 36% респондентів.

Зрада партнера для більшості людей - найгірше з того, що може статися у стосунках. Американські дослідники назвали 7 причин зрад. Науковці опитали 497 чоловіків і жінок віком 20 років. На зраду йдуть через брак любові з боку партнера. У цьому зізналися 77% опитаних.

Зараз ви читаєте новину «Дослідили, як потрібно вести себе на першому побаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути