субота, 19 жовтня 2024 02:29

IPhone 16 підкорює світ швидше за попередника

IPhone 16 підкорює світ швидше за попередника
IPhone 16 б'є рекорди за продажами. Фото: Freepik

Споживачі продовжують переходити на дорогі моделі iPhone , а продажі топових моделей Pro і Pro Max зросли на 44% порівняно з торішніми аналогами.

За перші три тижні iPhone 16 продавався в Китаї на 20% краще за попередню iPhone 15, повідомляє Bloomberg з посиланням на аналітичну компанію Counterpoint Research.

Споживачі продовжують переходити на дорогі моделі, а продажі топових моделей Pro і Pro Max зросли на 44% порівняно з торішніми аналогами.

Дані вже свідчать про те, що цей випуск смартфонів Apple є успішнішим за торішній. Fналітик Counterpoint Research Іван Лама, на початку випуску iPhone 15 виникли проблеми з виробництвом, крім того, пристрій Apple зіткнувся з жорсткою конкуренцією з боку Huawei, яка представила Mate 60 з процесором, виготовленим в Китаї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інсайдер надав нову інформацію про майбутній доступний iPhone

Перед випуском аналітики попереджали, що iPhone 16 може погано продаватися в Китаї та деяких інших країнах, враховуючи відсутність місцевого партнера, який міг би забезпечити роботу функцій штучного інтелекту. Це пов'язано з тим, що Пекін заборонив продаж гаджетів зі штучним інтелектом, розробленим за кордоном.

Цього тижня акції Apple зросли до рекордного рівня завдяки оптимізму, пов'язаному з виходом на ринок iPhone зі штучним інтелектом.

Треба оновити смартфон і ви придивляєтеся в бік iPhone 15 Pro? Тоді пропонуємо трохи детальніше зануритися в цю тему, адже цей телефон здатен ощасливити будь-кого. Дизайн, нові можливості, передові технології – цей смартфон стане незамінним помічником для кожного. Детальніше про його особливості далі.

Зараз ви читаєте новину «IPhone 16 підкорює світ швидше за попередника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути