понеділок, 19 квітня 2021 00:27

iPhone 13: показали можливий дизайн камери. Відео

iPhone 13: показали можливий дизайн камери. Відео

До виходу нового телефону Apple залишається близько пів року, а в Мережі регулярно з'являються все нові подробиці і зображення новинок.

Цього разу відомий інсайдер xleaks7 і ресурс Pigtou на основі інженерних креслень презентували якісні рендери 5.4-дюймового iPhone 13 в червоному кольорі (PRODUCT RED) – у нього зменшений в порівнянні з нинішніми Айфонами "чубчик" і новий дизайн камер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Siri назвав дату наступної презентації Apple

Найбільша зміна, як ви можете бачити на зображеннях, – це задня частина телефону, де ми маємо справу з трохи іншою основною камерою, зокрема об'єктиви камер, розташовані по діагоналі, а не один під одним. Очікується, що такий же дизайн отримає і 5.4-дюймовий iPhone 13 mini. iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max отримають камеру з трьома датчиками зображення, розташованими так само як у торішніх моделей.

Раніше стало відомо, американська компанія Apple планує розмістити підекранну систему розпізнавання обличчя Face ID у серію iPhone 2023 року. Це означає, що смартфони компанії не матимуть виїмки, а розміри екранів збільшаться.

Зараз ви читаєте новину «iPhone 13: показали можливий дизайн камери. Відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути