середа, 08 серпня 2018 07:25

Хто отримує максимальне задоволення від сексу

Хто отримує максимальне задоволення від сексу
Дисциплінованість покращує інтимне життя. Фото: estet-portal.com

Схильні до планування люди отримують від сексу максимум задоволення

Які особистісні риси підвищують рівень сексуального життя з'ясовували німецькі вчені Рурського університету, пише "Новое время".

Науковці залучили до дослідження 900 гетеросексуальних пар. Їх запитали про якість сексуального життя і притаманні для них риси характеру. Психологи використовували модель "великої п'ятірки". Вона включає такі риси особистості, як екстраверсія, доброзичливість, здатність дійти згоди, сумлінність і відкритість досвіду (інтелект ).

Виявилося, що дисципліновані, схильні до планування і орієнтовані на досягнення результатів люди мають найвищі показники рівня задоволеності від сексу. Вони мають більші шанси на побудову міцних і стабільних стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому чоловіки сумують після сексу

Значно менше задоволені своїм сексуальним життям люди, які перебували у стосунках з респондентами, схильними до спонтанності.

Чоловіки завищують кількість сексуальних партнерів, щоб здаватися більш досвідченішими. Вони також часто округляють цифри, коли підраховують кількість партнерів.

Зараз ви читаєте новину «Хто отримує максимальне задоволення від сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути