Ексклюзиви
пʼятниця, 07 липня 2017 22:00

Гігантський астероїд невдовзі дістанеться Землі

Гігантський астероїд невдовзі дістанеться Землі
Астероїд пролітатиме повз нашу планету 10 липня, приблизно о 20:03 Фото: ukr.life

У понеділок, 10 липня, повз Землю з величезною швидкістю пролетить астероїд. Космічне тіло, діаметром 250 метрів, уже наближається до голубої планети.

Астероїд під номером 2017 МС4 входить до групи навколоземних астероїдів, яка називається Аполлон, пише gogetnews. Це — найчисельніша група навколоземних астероїдів. Вони практично завжди перетинають орбіту Землі. Такі небесні тіла становлять потенційну небезпеку для Землі. Статус потенційно небезпечних об'єкти отримують залежно від розмірів і близькості орбіти до траєкторії Землі. Деякі астероїди з цієї групи можуть наближатися Землі настільки близько, що можливе зіткнення із нею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для розмноження секс більше не потрібен — науковці

Астероїд 2017 МС4 пролетить повз Землю зі швидкістю 74 700 км/год. Він опиниться поряд з нашою планетою на вкрай близькій для космосу відстані - лише у три мільйони кілометрів. Станеться це 10 липня, приблизно о 20:03.

Компанія IHMC Robotics Lab показала випробування на нерівній поверхні двоногого робота-андроїда під назвою "Валькірія". Він призначений для освоєння Марсу.

Зараз ви читаєте новину «Гігантський астероїд невдовзі дістанеться Землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути