четвер, 19 листопада 2020 10:32

Чому заклади освіти працюють під час карантину

Чому заклади освіти працюють під час карантину
У школах хворіють менше 1% учнів, персоналу та вчителів. Фото: pixabay

Формат навчання у школах і садках в Україні змінювати поки що не планують.

У школах хворіють менш як 1% учнів, персоналу та вчителів, повідомив голова Комітету Верховної Ради з питань здоров'я нації, медичної допомоги та страхування Михайло Радуцький.

"На думку ВООЗ, влада має дозволяти традиційне навчання в школах та садочках і закривати їх тільки за найкритичніших ситуацій. За даними МОЗ, у школах хворіють менш як 1 відсоток учнів, персоналу та вчителів. Тож діти навчаються, і змін не планується", - зазначив Радуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи загрожує дитсадкам в Україні робота онлайн

Відвідування закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, спортивної та спеціалізованої мистецької освіти заборонено в разі, коли на самоізоляції через контакт із пацієнтом з підтвердженим Covid-19 перебувають більш як 50% учнів та персоналу закладу освіти.

В Україні запустили проєкт для розвитку дошкільнят і підготовки їх до школи НУМО. Ініціативу впровадило Міністерство освіти спільно з ЮНІСЕФ, повідомив у Telegram міністр освіти Сергій Шкарлет. За його словами, в межах кампанії НУМО розробили спеціальні інструменти, що допоможуть гармонізувати розвиток дошкільнят і підготувати їх до школи.

Зараз ви читаєте новину «Чому заклади освіти працюють під час карантину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути