вівторок, 30 березня 2021 14:21

Чому молодших школярів треба переводити на дистанційне навчання - експерт

Чому молодших школярів треба переводити на дистанційне навчання - експерт
Чому молодших школярів треба переводити на дистанційне навчання - експерт фото: vymir.com

Київська влада не відкидає запровадження жорсткішого локдауну через збільшення кількості хворих на коронавірус. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Якщо ситуація не зміниться, то доведеться обмежити роботу громадського транспорту, а вихованців дитячих садків та учнів 1-4-х класів відправити на дистанційне навчання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи можна допускати до навчання невакцинованих школярів - думка експерта

"Звичайно, погано, що учнів молодших класів відправлять на дистанційне навчання, але ще гірше, коли помирають учасники освітнього процесу, - каже Gazeta.ua заслужений вчитель України та редактор порталу "Освітня політика" Віктор Громовий. - В Україні немає масової вакцинації школярів. Тому станом на сьогодні пріоритет людського життя має перебувати на 1-му місці. Вмирають не тільки вчителі. Спостерігаємо тривожну тенденцію, адже діти почали хворіти частіше. Вірус мутує і становить величезну загрозу здоров'ю дітей. Пів року тому деякі недолугі батьки вважали, що якщо вони перехворіли на коронавірус, то діти не захворіють. Проте тенденція змінилась".

За останню добу в Україні виявили 10 533 нових хворих на коронавірус. З них дітей - 367, медпрацівників - 250. Найбільшу кількість підтверджених випадків зареєстрували в Києві (1422), Львівській (961), Київській (934), Харківській (762) та Одеській (721) областях.

Зараз ви читаєте новину «Чому молодших школярів треба переводити на дистанційне навчання - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути