середа, 06 листопада 2019 11:20

Якими будуть тести на ЗНО-2020

Якими будуть тести на ЗНО-2020
testportal.gov.ua

Український центр оцінювання якості освіти розмістив актуальні характеристики сертифікаційних робіт на ЗНО-2020.

Вказані критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю та програми зовнішнього незалежного оцінювання повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

"У характеристиці сертифікаційної роботи з певного навчального предмета зазначено структуру тесту, кількість і типи завдань, наведено схему нарахування тестових балів і кількість балів, які можна отримати, правильно виконавши всі завдання тесту. Також вказано час, відведений на виконання тесту", - йдеться у повідомленні.

В УЦОЯО зазначають, що ознайомлення з інформацією, зазначеною в характеристиці сертифікаційної роботи, допоможе випускникам шкіл раціонально розподілити час для написання тесту та виробити власну стратегію ефективної роботи під час проходження зовнішнього незалежного оцінювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗНО адаптують для абітурієнтів із вадами зору

Реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання відбудеться з 3 лютого до 24 березня. Умови прийому до вузів затвердило Міністерство освіти й науки цього місяця.

Основна сесія тестування триватиме з 21 травня до 16 червня. Додаткова — з 25 червня до 17 липня 2020-го.

2020-го абітурієнти востаннє зможуть обирати між математикою та історією України. Із 2021-го цей предмет, як і українська мова, стане обов'язковим.

Зараз ви читаєте новину «Якими будуть тести на ЗНО-2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути