понеділок, 16 жовтня 2023 22:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Як зарядити смартфон за відсутності електроенергії: чотири способи

Як зарядити смартфон за відсутності електроенергії: чотири способи
Як зарядити телефон за відсутності електроенергії. Фото: Pixabay

Через ракетні обстріли з боку Росії, минулої осені та зимою українці жили в умовах постійних відключень світла.

Коли світло постійно відключають, однією з серйозних проблем є неможливість зарядити повністю телефон. Так як майбутня осінь та зима також обіцяють бути важкими, Gazeta.ua розповість, як зарядити телефон за відсутності електроенергії.

Повербанк

Цей пристрій стане незамінним помічником під час вимкнення світла. Повербанк зберігає електричну енергію (мАг), а потім використовує її для зарядки мобільного пристрою через зовнішній порт USB.

Вони стають дедалі популярнішими через проблеми зі світлом, а також тривалістю автономної роботи смартфонів. Також є повербанки які працюють від сонячного світла, що є не тільки зручним, але й екологічно безпечним способом отримання електроенергії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко зарядити смартфон в умовах постійних відключень світла: корисні поради

Ноутбук

Заряджений ноутбук також може слугувати джерелом живлення. Підключіть телефон за допомогою USB-кабелю, і він живитиметься від акумулятора ноутбука.

Автомобіль

Якщо у вас є доступ до автомобіля, він може стати вашим рятівником. Більшість сучасних автомобілів оснащені USB-портами, від яких можна заряджати телефони за допомогою автомобільного адаптера.

Сонячні зарядні пристрої

Переносні сонячні панелі стають дедалі популярнішими, здебільшого через їхню екологічну безпеку. Розмістіть їх біля вікна або на вулиці, і нехай сонце робить свою роботу.

Вони перетворюють сонячне світло на енергію, завдяки чому ваш телефон може залишатися зарядженим навіть під час тривалих перебоїв з електропостачанням.

Смартфон став одним з головних пристроїв в нашому повсякденному житті, а під час війни питання підтримки зв'язку з рідними і близькими стає особливо актуальним.

Тож телефон повинен завжди бути в робочому стані. Однак що робити, якщо він завис намертво? На жаль, таке може трапитися з будь-яким гаджетом незалежно від його ціни, смартфон раптово зависає і не подає ознак життя. Gazeta.ua розповість про способи екстреного перезавантаження, які повинні вирішити проблему.

Зараз ви читаєте новину «Як зарядити смартфон за відсутності електроенергії: чотири способи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути