середа, 01 серпня 2018 17:55

Як принести у власне життя більше гармонії
5

Щоб змінити своє життя на краще - слід позбутися негативної енергії у власному домі. Як тільки це станеться, у житті з'явиться мотивація, а в душі більше впевненості.

Люди часто не дооцінють силу негативної енергії. Тому їм здається, що вони зайшли в глухий кут, пише "Сегодня".

Фахівці наводять п'ять порад, які допоможуть очистити енергію в будинку.

1. Приберіть у домі.

Перший крок до того, аби позбутися негативної енергії, - наведення порядку у кімнаті, квартирі чи будинку. Варто витерти пил, змінити постільну білизну, почистити килими, розкласти речі на свої місця. Багато людей від відчуття чистоти відчувають полегшення.

Автор: yaprelest
 

2. Переставте меблі

Меблі у кімнаті повинні бути розташовані цілком комфортно. Якщо вам заважає стілець, або стіл стоїть не на тому місці - переставте усе так, щоб у приміщенні з'явилося більше вільних зон.

Автор: reactor
 

До прикладу, ви багато часу проводите на дивані і вам не подобається картина навпроти, зніміть її і повісьте фото. Крім того, диван можна пересунути в інший бік кімнати - ближче до вікна.

3. Запаліть пахощі

Зміна запаху в кімнаті зменшує негативну енергію у приміщенні. Аромати дозволяють змінити динаміку життєвого простору. Вони допоможуть при медитації, розслаблять. Якщо таким чином очистити повітря, у просторі з'являється спокій. Він вплине на ваші думки.

Автор: parvatishop
 

4. Позбудьтеся шкідливих звичок

Щоб в приміщенні було легко і спокійно перебувати, потрібно почати з очищення власних думок і світосприйняття. Якщо ви палите у кімнаті - почніть робити це на балконі. Щоб очистити негативну енергію, вивчіть більш уважно те, що ви робите в будинку, і змініть це.

Автор: yuristland
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 цитат психотерапевта Карла Юнга, які допоможуть розібратися у собі

5. Прикрасьте інтер'єр живими рослинами

Кімнатні рослини приносять позитивну енергію й гармонію в будинок.

Автор: yandex.com
 

Розставте в кімнаті кілька вазонів, або візьміть за звичку раз у тиждень приносити додому живі квіти.

Протягом липня та серпня на землян чекає коридор затемнень. Зазвичай вплив таких потужних явищ відчувається за три дні до і після. У цей період варто бути обережними людям із хворобами серцево-судинної системи, з вегето-судинною дистонією, гіпертонікам та особливо тим, чиє самопочуття залежить від змін погоди. У дні затемнень навіть здорова людина може відчувати слабкість та головний біль.

Зараз ви читаєте новину «Як принести у власне життя більше гармонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути