четвер, 08 вересня 2022 16:30

3 причини купити iPhone 14

Для шанувальників продукції Apple та фанатів технологічних смартфонів вихід нових моделей iPhone – значуща подія. Але звичайні покупці, які не стежать за розвитком електроніки, не завжди можуть оцінити реальні переваги та оновлення.

  iPhone 14
iPhone 14

Цього року світ побачив чотири модифікації:

- iPhone 14;
- iPhone 14 Plus;
- iPhone 14 Pro;
- iPhone 14 Pro Max.

Про те, чому українцям варто уважно придивитися до Айфона 14, розповіли фахівці інтернет-магазину Stylus.

Нові технології та можливості дисплеїв

Матрицями на органічних світлодіодах вже нікого не здивуєш, проте Pro лінійки нових смартфонів Apple отримала відразу кілька оновлень у відображенні контенту:

1. Динамічну частоту оновлення кадрів. У Pro-версіях частота автоматично варіюється від 1 до 120 Гц, гарантуючи плавність динамічного контенту.
2. Опцію Always-on-Display. Навіть на заблокованому екрані можна побачити інформацію про час, повідомлення та оновлений контент з віджетів.
3. Заміну "чубчика" на виріз на дисплеї. Тепер корисного простору побільшало, а дизайн пристроїв лінійки Pro став більш сучасним.

  iPhone 14
iPhone 14

Свіжий дизайн iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max

Головним нововведенням у питаннях зовнішнього вигляду смартфонів стала відмова від "чубчика" у верхній частині екрана, тепер його замінив невеликий, але помітний виріз. В ньому розміщений об'єктив фронтальної камери, датчики Face ID та інші сенсори, які раніше базувалися саме в "чубчику".

Істотних змін досягли і під час проєктування фронтальної сторони апарату. Рамки навколо дисплея стали меншими, а корисної площі екрана тепер більше.

З тильного боку можна побачити збільшений модуль камери. Великий розмір об'єктивів зумовлений зростанням роздільної здатності та використанням більш просунутої оптики.

  iPhone 14
iPhone 14

Оновлені можливості камер у топових моделей Apple

Основна камера iPhone 14 і iPhone 14 Plus практично не змінилася в порівнянні з 13 лінійкою. А старші версії надбали основний об'єктив на 48 Мп, який став найдеталізованішим за всю історію цих гаджетів. Допоміжні модулі у всіх версіях 14 серії смартфонів Apple зберегли роздільну здатність 12 Мп.

Програмно пристрої навчилися ще краще знімати в умовах дефіциту освітлення та ефективніше обробляти знімки силами штучного інтелекту.

Роздільну здатність фронтальної камери збільшили до 12 Мп, це суттєво позначиться на деталізації фотографій. А вбудований датчик стеження допомагає точніше фокусуватися на об'єктах на селфі.

Зараз ви читаєте новину «3 причини купити iPhone 14». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути