вівторок, 10 березня 2015 17:39

Зі столичного транспорту зникнуть кондуктори

Зі столичного транспорту зникнуть кондуктори
Фото: tsn.ua

Комунальне підприємство "Київпастранс" планує відмовитися від кондукторів і впровадити систему єдиного електронного квитка в 2015 році.

Про це під час онлайн-конференції заявив генеральний директор КП "Київпастранс" Сергій Майзель, повідомляють "Українські новини".

"Робота кондукторів - це, звичайно, вчорашній день. Нам необхідно наблизиться до європейських стандартів. Найближчим часом завдання й пріоритет КП - відмовитися від роботи кондукторів, щоб впровадити електронний квиток", - сказав він.

"Я думаю, що цього року все-таки буде впроваджено систему єдиного електронного квитка й така проблема з кондукторами й водіями, що видають квитки, сама по собі відпаде", - заявив Майзель.

За його словами, кондукторів у всіх автобусах, тролейбусах і трамваях столиці замінять валідаторами - пристроями, часто сполученими з турнікетом, призначеними для відображення або перевірки інформації документів, зокрема, проїзних квитків.

Зараз ви читаєте новину «Зі столичного транспорту зникнуть кондуктори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути