вівторок, 12 квітня 2011 12:39

ЗАЗ відзвітував про 10 млн прибутку і став "публічним"

ЗАЗ відзвітував про 10 млн прибутку і став "публічним"

На загальних зборах акціонерів Запорізького автомібілебудівного заводу було заслухано і затверджено звіт правління про результати фінансово-господарської діяльності товариства за 2010 рік, звіти і висновки ревізійної комісії.

Рішенням загальних зборів акціонерів був затверджений фінансовий результат діяльності ЗАТ "ЗАЗ" за 2010 рік, який становив 9 млн 956 тис грн, повідомляє прес-служба ЗАЗ.

Про те, як розподілився прибуток підприємства за 2010 рік, не уточнюється.

Крім того, закрите акціонерне товариство "Запорізький автомобілебудівний завод" рішенням зборів акціонерів змінило найменування на "Публічне акціонерне товариство "Запорізький автомобілебудівний завод".

"Збори акціонерів ЗАТ з іноземною інвестицією "Запорізький автомобілебудівний завод", в якому взяли участь акціонери, які сукупно володіють 75,1% акцій підприємства, ухвалили рішення про приведення діяльності товариства у відповідність до вимог закону України "Про акціонерні товариства" шляхом визначення типу та зміни найменування товариства, а також внесення змін до статуту. Закрите акціонерне товариство з іноземною інвестицією "Запорізький автомобілебудівний завод" змінило найменування на "Публічне акціонерне товариство" Запорізький автомобілебудівний завод", - сказали в прес-службі.

"ЗАЗ" в даний час випускає легкові автомобілі ЗАЗ (в тому числі Lanos, Forza), ВАЗ, Chevrolet, вантажні автомобілі ТАТА, JAC, автобуси малого класу I-Van, запасні частини для автомобілів.

У 2010 році підприємство випустило 45,465 тис. автотранспортних засобів, що на 2% менше аналогічного показника 2009 року. У 2009 році чистий збиток заводу становив 158,76 млн грн.

Контрольним пакетом ЗАТ "ЗАЗ" володіє корпорація "УкрАВТО".

Зараз ви читаєте новину «ЗАЗ відзвітував про 10 млн прибутку і став "публічним"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути