вівторок, 27 квітня 2021 21:10

За які послуги готові платити українці

За які послуги готові платити українці
Будівельні послуги українці замовляють найчастіше. Фото: Олена Луценко

У березні на 40% зріс попит на будівельні послуги, порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Найчастіше замовляли встановлення і ремонт дверей. Середній чек склав - 1066 грн. Сумарно за березень на послуги з встановлення і ремонту дверей українці витратили 308 тис. грн. Це на 70% більше, ніж в цьому ж місяці минулого року, розповіли Gazeta.ua в онлайн-сервісі замовлення послуг Kabanchik.ua.

На 56% зросла кількість замовлень з установки й ремонту вікон. Середній чек - 1114 грн за одне замовлення. На 40% зріс попит на послуги штукатурів. Середній чек за одне замовлення - 4672 грн. Популярні також малярські роботи. У порівнянні з березнем минулого року, попит на них збільшився на 60%. В середньому одне замовлення обходиться в 2547 грн.

Середня вартість поклейки шпалер - 2294 грн. Ціни залежать від типу шпалер і супутніх робіт: грунтовки стін, видалення старих шпалер, монтаж і наклеювання плінтуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому пропонують зарплату 100 тис. грн: п'ятірка вакансій

Попит на майстрів з укладання плитки виріс на 23%. Середній чек - 4814 грн. Послуги різноробочих подорожчали за рік з 820 до 1017 грн за одне замовлення.

В Україні зареєстрували 680 тис. безробітних за перші три місяці 2021-го. Це на 34% більше, ніж в минулому році. В цілому кількість непрацюючих українців за рік зросла на третину, повідомляє Державний центр зайнятості.

Зараз ви читаєте новину «За які послуги готові платити українці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути