середа, 22 січня 2014 12:39

Вся країна насправді живе нормальним життям - Азаров під час штурму барикад в Києві

Вся країна насправді живе нормальним життям - Азаров під час штурму барикад в Києві
Микола Азаров - про події у столиці. Фото: kmu.gov.ua

Люди вже зрозуміли, що влада, захищаючи правопорядок і стабільність, діє виключно в їхніх інтересах.

На цьому наголосив прем'єр-міністр Микола Азаров під час засідання уряду, характеризуючи ситуацію, що склалася в зв'язку з акціями протесту в Києві.

"На нас в цій ситуації лежить величезна відповідальність. Вся країна насправді живе нормальним життям, і ми повинні забезпечувати цю нормальну життєдіяльність держави. Своєчасно виплачувати зарплати, пенсії, соціальні допомоги, розвивати економіку. Терміново реагувати на аварійні ситуації, як та, що вчора сталась, наприклад, у місті Південному Одеської області і сьогодні в Миколаєві. Хочу запитати так званих лідерів так званої опозиції: а вони за що відповідають? Невже вони не розуміють, що екстремістськими акціями не примусять владу прийняти їх ультиматуми? Їх мета зрозуміла: спровокувати владу на застосування сили (я хочу, щоб усі це зрозуміли), передбаченої законом, а потім на владу ж покласти відповідальність", - цитує слова Азарова прес-служба уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мітингувальники з піднятими руками почали підходити впритул до шеренги Беркуту

На переконання глави Кабміну, такою ж є їх тактика і у Верховній Раді, де вони постійно блокують прийняття необхідних для розвитку країни рішень, розхитують політичну стабільність. В окремих випадках це провокує невдоволення людей.

"І в цьому вони звинувачують владу, хоча самі є винуватцями нестабільності та накопичення певних проблем. Сьогодні ми бачимо такий же розрахунок. Але зараз вони помиляються. Люди вже зрозуміли, що влада, захищаючи правопорядок і стабільність, діє виключно в їхніх інтересах", - зазначив Азаров.

Зараз ви читаєте новину «Вся країна насправді живе нормальним життям - Азаров під час штурму барикад в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути