середа, 13 червня 2018 09:59

"Вповзаємо в Європу" - експерт про відкриття H&M

"Вповзаємо в Європу" - експерт про відкриття  H&M
Відкриття H&M - це крок в Європу. Фото gs.fm

У серпні H&M відкриває перший магазин в Україні. Він буде розташований у київському Lavina Mall, загальна площа магазину - 2900 кв. м.

"Чому H&M є одним з найпопулярніших брендів одягу в світі? Через свою доступність. І постійну зміну асортименту. Коли ви потрапляєте в їхній магазин, перше чому ви дивуєтесь - це вибір. Але справжній шок настає, коли ви дивитеся на цінник. У їхніх магазинах одяг дійсно дешевший, ніж в інших місцях. Це своєрідний фастфуд в одязі. Навіщо платити дорого, якщо можна купити H&M, бути в тренді і викинути річ через півроку", - розповів Ілля Кенігштейн, економічний експерт. Про це повідомляє "Обозреватель".

"Більшість людей світу не носить "Версаче", "Ферре", "Армані" і "Шанель". Одяг цих брендів доступний тільки найбагатшим. Парадокс в тому, що на ринки в жебрацьких країнах першими заходять саме дорогі бренди, тому що єдиний спосіб багатим виділитися серед бідних - це носити дорогий одяг і користуватися дорогими атрибутами. Величезна кількість дорогих автомобілів на вулицях українських міст - яскраве тому підтвердження. А коли на ринок приходить H&M - це говорить про те, що ми почали вирівнюватися. Повільно, зі скрипом, через численні перешкоди - однак ми вповзаємо в Європу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скло замість бікіні - дівчата вразили спокусливими образами без білизни

Група компаній H&M (Hennes & Mauritz AB) була заснована у Швеції 1947 року. Крім H&M до неї входять бренди COS, Monki, Weekday, Cheap Monday, Other Stories, H&M Home та ARKET. Група компаній H&M має 47 онлайн-платформ і понад 4700 магазинів на 69 міжнародних ринках.

Зараз ви читаєте новину «"Вповзаємо в Європу" - експерт про відкриття H&M». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути