четвер, 02 травня 2019 21:10

Від 5 тис. грн: назвали актуальні ціни на оренду квартир

Від 5 тис. грн: назвали актуальні ціни на оренду квартир
Найдорожчим об'єктом, який орендували у квітні, стала квартира площею 370 м² на вул. Мечникова (Печерський р-н) - 270 тис. грн/міс. Фото: z-group.info

Найдешевше - за 5 тис. грн у квітні орендували однокімнатну квартиру площею 34 м² на вул. Вацлава Гавела у Святошинському р-н.

Однокімнатку 42 м² на вул. Сім'ї Кульженко в Оболонському р-н зняли за 5,4 тис. грн, інформує АН "Благовіст".

На пр. Глушкова у Голосіївському р-н однокімнатне житло площею 44 м² у новобудові орендували за 10,8 тис. грн. Таку ж за площею квартиру на вул. Шумського (Дніпровський р-н) зняли за 13,5 тис. грн.

За 14 тис. грн орендували двокімнатну квартиру площею 56 м² в новому будинку на вул. Крушельницької (Дарницький р-н). За 17 тис. грн. - трикімнатну площею 70 м² на вул. Саксаганського (Голосіївський р-н).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подорожчала оренда квартир: назвали причини

На вул. Коновальця в Печерському районі однокімнатку 55 м² зняли за 21,6 тис. грн. Трикімнатна на вул. І. Франка (Шевченківський р-н) площею 84 м² коштувала 27 тис. грн/міс.

За 29,7 тис. грн орендували квартиру 93 м² на вул. Шовковичній (Печерський р-н). За 40,5 тис. грн - трикімнатну квартиру 96 м² на вул. Богданівської (Солом'янський р-н).

Найдорожчим об'єктом, який орендували у квітні, стала квартира площею 370 м² на вул. Мечникова (Печерський р-н) - 270 тис. грн/міс.

Українці переважно купують одно- та двокімнатні квартири класу "комфорт". Активно шукають євродвушки - квартири з окремою спальнею з вікном і кухнею-вітальнею. Вони, як правило, невеликої площі - 35 кв м.

Зараз ви читаєте новину «Від 5 тис. грн: назвали актуальні ціни на оренду квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути