Ексклюзиви
пʼятниця, 10 вересня 2021 16:01

Віцепрезидентка Світового банку заїде до українського фермера

Віцепрезидентка Світового банку заїде до українського фермера
Анна Б'єрде 12-15 вересня 2021 року відвідає Україну. Фото: "Агрополіт"

Віцепрезидентка Світового банку у справах регіону Європи та Центральної Азії Анна Б'єрде 12-15 вересня 2021 року відвідає Україну.

Вона зустрінеться із прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем та іншими представниками уряду, повідомляє представництво Світового банку в Україні.

"Вона також проведе зустрічі з представниками іноземних посольств, партнерами з міжнародних організацій із розвитку, представниками українських наукових кіл. Під час поїздки Б'єрде відвідає приватне фермерське господарство, щоб ознайомитись із впровадженням земельної реформи, яку підтримує Світовий банк", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світовий банк підтримує земельну реформу в Україні

Б'єрде є віцепрезиденткою Світового банку у справах регіону Європи та Центральної Азії з 1 травня 2020 року. Керує стратегічною, аналітичною, операційною роботою банку й обміном знань у регіоні.

У травні 2021-го Міністерство охорони здоров'я і Міжнародний банк реконструкції та розвитку уклали угоду про початок проєкту "Екстрене реагування на Covid-19 і вакцинація в Україні" на суму приблизно $90 млн.

Зараз ви читаєте новину «Віцепрезидентка Світового банку заїде до українського фермера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути