Ексклюзиви
понеділок, 30 квітня 2018 01:30

В столиці поремонтують дороги на мільярд гривень

В столиці поремонтують дороги на мільярд гривень
На дороги виділили мільярд. Фото: ТСН

Київрада на пленарному засіданні в п'ятницю, 27 квітня, внесла зміни до бюджету міста на 2018 рік. Згідно з ними, на будівництво і реконструкцію столичних доріг виділено 1,2 мільярда гривень. Ще 120 мільйонів гривень були спрямовані на відновлення та ремонт міжквартальних проїздів.

"Залишки бюджетних коштів на початок року становлять 3 мільярди гривень. Ще 800 мільйонів столиця отримає від митного експерименту. І додаткових 620 мільйонів - від перевиконання дохідної частини бюджету в першому кварталі 2018 року. Плюс державні субвенції. Отже, у Києва з'явилася можливість збільшити фінансування на ті чи інші галузі і об'єкти ", - розповів голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков, повідомляє Дзеркало тижня.

Як повідомляв мер Києва Віталій Кличко, в рамках ремонту доріг в столиці капітально відремонтують Дарницьку площу і ряд інших дорожніх об'єктів. "Повністю оновлені будуть, крім проїжджої частини, тротуари, пішохідні переходи, обладнано сучасне освітлення, огорожу", - підкреслив столичний голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці відновили автомобіль, який затонув під час Другої світової війни

11 січня Кабінет міністрів України затвердив концепцію Державної цільової економічної програми розвитку автомобільних доріг загального користування на 2018-2022 роки орієнтовною вартістю 322,575 мільярда гривень, з яких 176 млрд гривень - бюджетні кошти.

Зараз ви читаєте новину «В столиці поремонтують дороги на мільярд гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути